• Portraits.gr

    Οι τρεις εκδόσεις του νέου Moritz Grossmann ATUM GMT


    Οι νέες προσθήκες της Moritz Grossmann στη σειρά ATUM διαθέτουν όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά της εταιρείας και ακόμα περισσότερα.

    Το νέο ATUM GMT βγαίνει σε τρεις εκδόσεις: σε ροζ χρυσό με ασημί καντράν, λευκό χρυσό με ασημί καντράν και λευκό χρυσό με σαμπανιζέ καντράν. Η κάσα έχει διάμετρο 41 χιλιοστών με το χαρακτηριστικό στυλ της Moritz Grossmann, με την ένδειξη ώρας να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και τη δεύτερη χρονική ζώνη να υποδεικνύεται από ένα βέλος στον 24ωρο δακτύλιο του ρολογιού.

    Φυσικά, οι δείκτες του ρολογιού είναι όσο γοητευτικοί θα περίμενε κανείς από ένα ρολόι της Moritz Grossmann, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι φανερό ότι η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, η Christine Hutter, έχει αξιοποιήσει την εμπειρία της από τη θητεία της στη Lange, φέρνοντας στην Moritz Grossmann τη «μανία» της με τα προσεγμένα τελειώματα.

    Σε γενικές γραμμές, οι νέες προσθήκες στη σειρά ATUM είναι αξιόλογες και όμορφες. Είναι φανερό ότι η Moritz Grossmann βρίσκεται σε μία διαδικασία που προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τους πελάτες της – είναι ενδεικτικό ότι φέτος αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη Βασιλεία, αλλά να πραγματοποιήσει περιοδείες σε Ντουμπάι, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ και Λονδίνο, με προοπτική να επεκτείνει τους προορισμούς της τα επόμενα χρόνια. Το ATUM GMT θα κάνει πρεμιέρα στο Ντουμπάι.

    Τα βασικά

    Μάρκα: Moritz Grossmann
    Mοντέλο: ATUM GMT
    Διάμετρος: 41 mm
    Πάχος: 11,85 mm
    Υλικό κάσαςΛευκός χρυσός ή ροζ χρυσός
    Λουράκι/ΜπρασελέΔερμάτινο κροκό λουράκι επεξεργασμένο στο χέρι

    Ο μηχανισμός

    Καλίμπρα: 100.8
    ΛειτουργίεςΏρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, 24ωρο GMT
    Διάμετρος: 36,4 mm
    Πάχος: 5,55 mm
    Απόθεμα ενέργειας: 42 ώρες
    ΚούρδισμαΧειροκίνητο
    Συχνότητα: 3 Hz (18.000 vph)

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τιμή: 29.200 ευρώ
    Διαθεσιμότητα: Εντός του έτους



    ΣΧΟΛΙΑ