• Gossip

    Survivor 2: Οι αντιδράσεις των παικτων για άφιξη της Σπυροπούλου και της Ζ. Ανδρονικίδου (video)

    • NewsRoom


    Η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η αθλήτρια του tae kwon do, Ζωή Ανδρονικίδου, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο νησί του Αγίου Δομινίκου, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επιβίωσης.

    “Δωράκι” ήρθε η ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη , ο οποίος συγκεκριμένα είπε : “Όπως σας είχα πει θα υπάρξουν σύντομα ανατροπές στο Survivor. Σήμερα θα γνωρίσετε τα νέα μέλη της ομάδας σας και μαχητές και διάσημοι”. Ενώ, η γνωστή παρουσιάστρια αφού την καλωσόρισαν, ανέφερε: “Ήταν απόφασή μου να έρθω αλλά δεν το σκέφτηκα πολύ”.

    Μετά από τις απρόσμενες αφίξεις, όλοι οι παίκτες, διάσημοι και μαχητές φαίνεται να είχαν καλές αντιδράσεις ως επί το πλείστον, εκτός από κάποια “παγωμένα” χαμόγελα στην ομάδα των “μπλέ”, οχι τόσο για  την Θεσαλλονικιά αθλήτρια του tae kwon do, Ζωή Ανδρονικίδου, αλλά για την στάρ της παρέας..

     

    Στο μεταξύ με την έναρξη του αγώνα επάθλου, παρά το γεγονός ότι προσφέρθηκε να μη συμμετέχει στον αγώνα τροχού και να αποφασίσουν οι αθλήτριες του ριάλιτι ποιά θα αγωνιστεί, η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναδείχθηκε στον πρώτο αγώνα της..και κέρδισε, κάνοντας την ανατροπή!

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ