ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Στέλλα Μιζεράκη, έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον χαμό του Πάνου Ζάρλα, καθώς και πιθανά επαγγελματικά της σχέδια.
Όταν την ρώτησε σχετικά, ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, η Στέλλα απάντησε δίχως δισταγμό: «Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη».
Ωστόσο, η Στέλλα δεν θα είχε πρόβλημα και με το να αναλάβει το My Style Rocks. «Θα μου άρεσε πολύ να είμαι κριτής ή παρουσιάστρια στο My Style Rocks. Είχα δηλώσει συμμετοχή και σε αυτό το παιχνίδι και κατέληξα στο Power of Love», δηλώνει.
Τι αποκάλυψε για την προσωπικά της ζωή;
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη για τον θάνατο του Σπύρου Κοκοτού: Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς της χώρας μας
- Klarna: Νέα προσπάθεια εισαγωγής στη Wall Street – Στοχεύει σε κεφάλαια 1,27 δισ. δολ.
- ETE: Πού οφείλονται οι επίμονες πληθωριστικές πιέσεις στην Ελλάδα – Αισθητή υποχώρηση το 2026
- Ερντογάν προς ΗΠΑ: Αίτημα «επανεξέτασης» για τη χορήγηση βίζα στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία
