• Uncategorized

    Προβλήματα στις πτήσεις προς Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη

    lufthansa


    Σοβαρότατα προβλήματα στις πτήσεις τους θα αντιμετωπίσουν μέσα στην εβδομάδα οι επιβάτες, που θα ταξιδέψουν με τη Lufthansa και τις θυγατρικές της. Αιτία, η νέα απεργία, στην οποία αναμένεται να προχωρήσουν τα πληρώματα καμπίνας της εταιρείας την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω της συνεχιζόμενης διένεξής τους με τη διοίκηση του γερμανικού αερομεταφορέα.

    Δέκα ημέρες μετά τη λήψη των προηγούμενων κινητοποιήσεων, κατεβαίνουν σε νέες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τις επαναλάβουν και τη Δευτέρα.

    Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε προγραμματίσει να πετάξετε με τη Lufthansa στις 26 και 27 του μήνα, θα πρέπει να ενημερωθείτε για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η πτήση σας.

    Οι κινητοποιήσεις αυτές έρχονται μετά από την πρόσκληση της εταιρείας προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων, την περασμένη Πέμπτη, σε Σύνοδο για την Απασχόληση, στις 2 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να αρχίσει και πάλι ο διάλογος.

    Η πρόσφατη απεργία κράτησε επτά μέρες, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν περισσότερες από 4.600 πτήσεις επηρεάζοντας 540.000 επιβάτες.



    ΣΧΟΛΙΑ