ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17.09.2017) ανοιχτά της Αλοννήσου. Ο σεισμός των 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή 24 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αλοννήσου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου της Αθήνας, ο σεισμός στην Αλόννησο είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17.29 το απόγευμα της Κυριακής.
Τον σεισμό των 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ακολούθησε ακόμη ένας, λίγα λεπτά αργότερα.
Ο μετασεισμός σημειώθηκε στις 17:34 και είχε ένταση 2,9 Ρίχτερ.
Το επίκεντρό του εντοπίζεται 21 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αλοννήσου και το εστιακό του βάθος ήταν επίσης 10 χιλιόμετρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cenergy, Motor Oil, HelleniQ Energy, Titan: Πού βλέπουν άνοδο έως 36% οι αναλυτές
- Δυναμική είσοδος της Eurobank στο embedded finance με την βοήθεια της Simplie
- Οι «χρυσές» σαλάτες: Η αγορά που αναπτύσσεται με διψήφιους ρυθμούς και οι επενδύσεις εκατομμυρίων
- Έλληνες εφοπλιστές: Χρυσές πωλήσεις και μεγάλες υπεραξίες στα τάνκερ Suezmax – Οι πρωταγωνιστές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.