• Uncategorized

    Δημήτρης Κοντομηνάς: Οργή για Τσίπρα και Παυλόπουλο

    δημητρης κοντομηνας

    Δημήτρης Κοντομηνάς, Ετών 76, Πρόεδρος Αlpha


    Οργισμένος εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της DEMCO και ιδιόκτητης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV, Δημήτρης Κοντομηνάς εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος συνολικά.

    Συγκεκριμένα μιλώντας στην παρουσίαση του λευκώματος «Συλλεκτικά ασφαλιστήρια με ιστορία και καλλιτεχνική αξία από τον 19ο ως τον 20ό αιώνα», ο Δ. Κοντομηνάς, έριξε βολές τόσο εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στη μεν πρώτη καταλόγισε βαρύτατες ευθύνες για το διάταγμα που αφορούσε στις τηλεοπτικές άδειες, το οποίο κρίθηκε αντισυνταγματικό, στον δε Πρόεδρο την απουσία παρέμβασης ακόμη και όταν κρίθηκε η αντισυνταγματικότητα.

    Ο κ. Κοντομηνάς εξέφρασε επίσης την απαγοήτευσή του και για τις χλιαρές αντιδράσεις της κυβέρνησης έναντι της τουρκικής προκλητικότητας, προβάλλοντας το πρόσφατο παράδειγμα των δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών που χαρακτήρισε «Τούρκους» τους Έλληνες πολίτες με μουσουλμανικό θρήσκευμα. «Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικοί με όραμα για τη χώρα», κατέληξε ο κ. Κοντομηνάς αφήνοντας έτσι έμμεσες αιχμές και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο ιδιόκτητης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV,  μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ υποστήριζε την κυβέρνηση αποφάσισε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού να ασκήσει δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της μέσω του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

    Τέλος ο κ. Κοντομηνάς με πολυετή εμπειρία στο κλάδο των ασφαλίσεων, έκανε λόγο για ανύπαρκτο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, το οποίο επιβαρύνει με δυσβάστακτες εισφορές τους ασφαλισμένους, παρέχοντας τραγικές υπηρεσίες περίθαλψης και πενιχρές συντάξεις.

    Ο πρωτεργάτης της πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων Ζωής στη μεταπολεμική Ελλάδα ζήτησε τη θέσπιση κινήτρων από την πολιτεία ώστε η ιδιωτική ασφάλιση να καλύψει τα μεγάλα κενά του κρατικού συστήματος, σημειώνοντας εμφατικά ότι το Δημόσιο αδυνατεί να προσφέρει, ακόμη και σήμερα, υπηρεσίες σε ασθενείς, που είχε ξεκινήσει η Interamerican τη δεκαετία του ’80.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ράνια Αικατερινάρη, η αριστερή τραπεζίτισα με τα Gucci παραδέχεται: «Ναι, παίρνω μισθό 270.000 ευρώ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «επιτέλους την ξεφορτωθήκαμε», η Μύκονος και τα μηνύματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter γιορτάζει τα δύο χρόνια Capital Controls και ξεσαλώνει με τον Γιάνη Βαρουφάκη

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ