• Uncategorized

    Mykonitsa Residence


    Στο όμορφο νησί της Μυκόνου, ή αλλιώς στο «Νησί των Ανέμων» όπως είναι ευρέως γνωστό, ο ήλιος λάμπει απ’ άκρη σ’ άκρη και η θάλασσα με το απέραντο γαλάζιο της δημιουργεί στον επισκέπτη τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Για να είναι, όμως, η εμπειρία του ιδανική, χρειάζεται επίσης ένας χώρος που θα του προσφέρει άνετη και ευχάριστη διαμονή στο νησί και που θα κάνει ακόμη καλύτερη την εμπειρία του από την επίσκεψή του στο πανέμορφο αυτό και τόσο ζωντανό στολίδι του Αιγαίου. Και, πέρα από την άνεση, σημαντικότατο ρόλο διαδραματίζει και η αισθητική, με την έννοια της ομορφιάς και του ωραίου, ώστε η εμπειρία των διακοπών να μείνει πραγματικά αξέχαστη!

    Ένας τέτοιος χώρος διαμονής, ο οποίος συνδυάζει όλα τα στοιχεία και τις παραμέτρους που έχει στο μυαλό του και αναζητεί ο επισκέπτης, είναι το συγκρότημα κατοικιών “Amaris Mykonitsa Residence”. Το “Amaris Mykonitsa Residence” είναι χτισμένο στα πρότυπα της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής και απέχει μόλις δέκα λεπτά από την κεντρική Χώρα (πόλη της Μυκόνου) και πέντε λεπτά από την όμορφη παραλία του Ορνού. Η τοποθεσία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που λαμβάνει κανείς υπ’ όψιν κατά τη διαμονή του σε κάποιο νησί, και αυτή του “Amaris Mykonitsa Residence” είναι ιδανική, καθώς προσφέρει αφενός απόλυτη ιδιωτικότητα και αφετέρου εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο, αλλά και σε υπέροχες παραλίες.

    Το συγκρότημα του “Amaris Mykonitsa Residence” αποτελείται από έξι μεγάλες, ευρύχωρες και πανέμορφες κατοικίες, οι οποίες διαθέτουν πληθώρα ανέσεων, σύγχρονο εξοπλισμό, μοναδικό στυλ στην εσωτερική τους διακόσμηση, ενώ είναι απόλυτα προστατευμένες από τους ισχυρούς ανέμους του νησιού. Όλες οι κατοικίες είναι ιδανικές για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες και γενικότερα για όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην απόλυτη πολυτέλεια, γαλήνη και ιδιωτικότητα. Η ταξιδιάρικη αίσθηση του “Amaris Mykonitsa Residence” είναι μοναδική, όπως ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι και η εκπληκτική, πανοραμική θέα του συγκροτήματος στην πόλη της Μυκόνου, καθώς και στο νέο λιμάνι του Αγίου Στεφάνου και της Βενετίας.

    Πιο συγκεκριμένα, ο επισκέπτης του “Amaris Mykonitsa Residence” έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μεζονέτες (1Α, 2Α, 3Β) και τρία διαμερίσματα (1Β, 2Β, 3Α), με άνετους χώρους και ιδιαίτερες ανέσεις. Κάποιες από αυτές τις κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι, ενώ κάποιες άλλες έχουν κοινή πισίνα με το διπλανό σπίτι. Τα καταγάλανα νερά της πισίνας δένουν αρμονικά με το μπλε της θάλασσας, δημιουργώντας τις πιο καλοκαιρινές εικόνες. Οι κατοικίες διαθέτουν, επίσης, όμορφες βεράντες και μπαλκόνια με εντυπωσιακή θέα, άνετα υπνοδωμάτια, σύγχρονη κουζίνα, μοντέρνα μπάνια, κλιματισμό, χώρο στάθμευσης και άλλες υπηρεσίες, που κάνουν τη διαμονή του επισκέπτη απόλαυση.

    Δείτε παρακάτω αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε κατοικία, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.mykonitsa.com/

    1A

    Η κατοικία 1Α είναι μια μεγάλη μεζονέτα με 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 είναι master με το δικό τους μπάνιο, ενώ τα άλλα 2 υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα, ενώ διαθέτει και ένα ξεχωριστό, μικρό υπνοδωμάτιο που προορίζεται για χρήση από το προσωπικό του σπιτιού με δικό του WC. Η μεζονέτα αποτελεί ένα πολυτελές κατάλυμα με ιδιωτική πισίνα και χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες της, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλες βεράντες, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, καθώς και στο παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου. Διαθέτει κλιματισμό και συστήματα κεντρικής θέρμανσης, γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και παρέχονται, επίσης, τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.

    Η κατοικία 1B είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα κοντά στη μεγάλη κεντρική πισίνα του “Mykonitsa Residence”, με τη βεράντα του πλήρως προστατευμένη από τον άνεμο. Διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master υπνοδωμάτιο και το άλλο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι. Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 άτομα, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει και έναν καναπέ-κρεβάτι το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από έναν επιπλέον επισκέπτη. Το 1Β προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και το παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου και διαθέτει κλιματισμό και συστήματα κεντρικής θέρμανσης, γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και παρέχονται, επίσης, τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.

    Η κατοικία 2Α είναι μια μεγάλη μεζονέτα με 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 3 είναι master υπνοδωμάτια και το άλλο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια. Διαθέτει 4 μπάνια και ένα WC, και συνολικά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα. Στην ευρύχωρη βεράντα του υπάρχει ιδιωτικό τζακούζι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Επίσης, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην κεντρική πισίνα του συγκροτήματος, αλλά και ειδικό χώρο στάθμευσης. Η μεζονέτα 2A έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και το παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου και διαθέτει κλιματισμό και συστήματα κεντρικής θέρμανσης, γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και παρέχονται, επίσης, τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.

    Η κατοικία 2B είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κεντρικό επίπεδο της πισίνας, με 2 υπνοδωμάτια, που το καθένα διαθέτει από ένα διπλό κρεβάτι και δικό του μπάνιο, ενώ υπάρχει και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από έναν επιπλέον επισκέπτη. Το 2B μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 4 άτομα. Στη βεράντα, που προστατεύεται από τον άνεμο, οι επισκέπτες του μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στην κεντρική πισίνα, ενώ τους προσφέρεται χώρος στάθμευσης. Το 2Β έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και το παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου και διαθέτει κλιματισμό και συστήματα κεντρικής θέρμανσης, ηλεκτρική γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και παρέχονται, επίσης, τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.

    Το διαμέρισμα 3A διαθέτει 2 master υπνοδωμάτια με δικό τους ιδιωτικό μπάνιο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Στην ευρύχωρη βεράντα υπάρχει υπαίθρια κουζίνα, τραπεζαρία και ιδιωτικό τζακούζι, ενώ οι επισκέπτες του έχουν πλήρη πρόσβαση στην κεντρική πισίνα και δικό τους χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα 3A έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και το παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου. Διαθέτει συστήματα κλιματισμού και κεντρικής θέρμανσης, ηλεκτρική γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τους παρέχονται, επίσης, τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.

    Η κατοικία 3Β είναι η μεζονέτα που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική πισίνα. Είναι ένα μεγάλο και πολυτελές κατάλυμα, που αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τρία master και ένα με δύο μονά κρεβάτια, ενώ όλα έχουν το δικό τους ιδιωτικό μπάνιο και συνολικά μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 8 επισκέπτες. Υπάρχει μια χαλαρωτική βεράντα για τους καλεσμένους του, που απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση στην κεντρική πισίνα και έχουν τον δικό τους χώρο στάθμευσης. Η μεζονέτα 3B έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και το παλιό και το νέο λιμάνι της Μυκόνου. Διαθέτει κλιματισμό και συστήματα κεντρικής θέρμανσης, γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ υπάρχουν τηλεόραση και Wi-Fi σύνδεση στο internet, πλυντήριο ρούχων και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας.



    ΣΧΟΛΙΑ