ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ένα από τα δυο μέλη της εθνοφρουράς που τραυματίστηκαν από σφαίρες προχθές Τετάρτη, όταν διαπράχθηκε η επίθεση που αποδίδεται σε αφγανό ύποπτο δυο δρόμους από τον Λευκό Οίκο, υπέκυψε στα τραύματά της, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Η Σάρα Μπέκστρομ, από τη Δυτική Βιρτζίνια, η μια από τους εθνοφρουρούς για τους οποίους μιλάμε, που έχαιρε μεγάλου σεβασμού, ήταν νέα και μεγαλειώδης, άρχισε την υπηρεσία της τον Ιούνιο του 2023 και ήταν εξαίρετη απ’ όλες τις απόψεις, μόλις μας άφησε. Δεν είναι πλέον μαζί μας», τόνισε ο ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος σε τηλεοπτικό διάγγελμά του από τη Φλόριντα.
Ο άλλος στρατιωτικός που χτυπήθηκε από πυρά «δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή», πρόσθεσε. «Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κι ελπίζουμε πως θα λάβουμε τα καλύτερα νέα» για την πορεία του, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί η μετοχή κάνει ράλι και πού οφείλονται τα νέα υψηλά 25 ετών
ΒΣ Καρούλιας: Πού ψάχνει έξτρα τζίρο και κέρδη ο Χρήστος Αργυρού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Απροσδόκητα αμετάβλητος στο 0,8% ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο
- Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Τμήμα Τουριστικών Σπουδών: «Τουρισμός Αξίας – Από τη Θεωρία στην Πράξη»
- ΥΠΑΑΤ: Σήμερα η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης – 363 εκατ. ευρώ σε 471.833 αγρότες
- «Λουκέτο» σε μαγαζί με «φρουτάκια» στην Αθήνα – 4 συλλήψεις