ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κατανομή 16,91 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας στους δήμους, επισήμανε με ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Κατανέμονται 16,91 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους στους Δήμους για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, ενώ επιχορηγούνται οι Σύνδεσμοι Δήμων της Αττικής με το ποσό του 1,49 εκατ. ευρώ», ανέφερε συγκεκριμένα.
Όπως τόνισε «Με σχέδιο ενισχύουμε την αντιπυρική προστασία της χώρας έγκαιρα».
Κατανέμονται 16,91 εκατ.€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους στους Δήμους για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, ενώ επιχορηγούνται οι Σύνδεσμοι Δήμων της Αττικής με το ποσό του 1,49 εκατ. €. #Με_σχέδιο ενισχύουμε την αντιπυρική προστασία της χώρας έγκαιρα. @SteliosPetsas
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) March 31, 2022
Διαβάστε επίσης:
Κεραμέως: Ξεπέρασαν τις 16.000 οι αιτήσεις για Πρότυπα και Πειραματικά – Το «Ελληνικό Erasmus»
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 15 χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.