• LIFE&STYLE

    Η τεράστια καμπάνια του Conde Nast Traveller για να βοηθήσει την Ελλάδα

    • NewsRoom


    Ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά site του κόσμου προτείνει στους αναγνώστες τις, την Ελλάδα, ως ιδανικό μέρος για τις διακοπές του. Με αφορμή τις νέες προσφορές που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Air France για πτήσεις που θα πραγματοποιήσει τον μήνα Απρίλιο μεταξύ Η.Π.Α και Αθήνας με κόστος λιγότερο από 625 δολ, προσπαθεί να προωθήσει τον τουρισμό στην Ελλάδα. Με σχετικό προωθητικό υλικό και βίντεο που παρουσιάζει τις ξεχωριστές ομορφιές της πόλης, κατάφερε να ξεσηκώσει για τα καλά το ταξιδιωτικό κοινό για επερχόμενη επίσκεψη τους στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα. Τα σχόλια των αναγνωστών ήταν κάτι παραπάνω από θετικά.

    s017m90zo0r2pfnqy9wf

    Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει λοιπόν, τους επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Air France οι οποίοι επιθυμούν να επισκεφτούν αυτή την Άνοιξη την χώρα μας.

    Μέσα από την νέα προσφορά οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία καθ όλη την διάρκεια του μήνα Απριλίου να ταξιδεύσουν στην Αθήνα, με τις χαμηλότερες τιμές να ξεκινάνε από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK κοστίζοντας μόλις 622 δολ. είτε από άλλα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας όπως αυτό της Washington, πληρώνοντας 652 δολ.

    Επίσης την ίδια δυνατότητα θα έχουν και όσοι επιβάτες αποφασίσουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο του Los Angeles, όπου και εκεί τα εισιτήρια θα κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα κοστίζοντας 846 δολ. Για το μόνο που πρέπει να ανησυχούν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι πρέπει να βιαστούν να κλείσουν όσο το συντομότερο δυνατό τα “χρυσά” εισιτήρια, τα οποία θα ισχύουν μόνο από και για τον μήνα Απρίλιο. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του κειμένου από τους αναγνώστες ήταν πολύ θετικά, μου τις περισσότερους από αυτούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τις νέες προσφορές.

    Ακόμη το ταξιδιωτικό περιοδικό τονίζει ότι η επιλογή των συγκεκριμένων πτήσεων θα εξυπηρετεί και εκείνους που δεν θέλουν να επισκεφτούν μόνο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα, αλλά θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν σαν ενδιάμεση πτήση για τα ταξίδια τους προς τα διάσημα νησιά της χώρας μας.

    Οι τουρίστες που θα έρθουν στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα, προτείνει το κείμενο θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά εκτός από το πασίγνωστο μνημείο της Ακρόπολης του Παρθενώνα, να επισκεφτούν πολλά από τα γνωστά μουσεία της πόλης μας. Στο κείμενο που δημοσίευσε το ταξιδιωτικό περιοδικό, εκτός των άλλων πρότεινε και άλλα μέρη που μπορούν να πάνε οι τουρίστες για να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό αλλά και χώρους που διαθέτουν ζεστή φιλοξενίας παρουσιάζοντας έτσι εκπληκτικά τις ομορφιές της Ελληνικής πρωτεύουσας.

    Ακόμη η επιλογή των πτήσεων αυτών θα εξυπηρετεί και εκείνους που δεν θέλουν να επισκεφτούν μόνο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα, αλλά θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν σαν ενδιάμεση πτήση για τα ταξίδια τους προς τα νησιά της χώρας μας όπως αυτά τα διάσημα των Κυκλάδων, μια γεύση από τα οποία μπορείτε να πάρετε  μέσα από το παρακάτω βίντεο.



    ΣΧΟΛΙΑ