• Top Stories

    Χύθηκε αίμα στον Πειραιά για τα μάτια μιας γυναίκας- Άγρια συμπλοκή μεταξύ προσφύγων (Video)


    Παραλίγο να χυθεί στο λιμάνι του Πειραιά όταν νεαροί άντρες από την Συριά και το Αφγανιστάν ήρθαν στα χέρια, για τα “μάτια” μιας γυναίκας. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν νεαροί Αφγανοί προσπάθησαν να ενοχλήσουν μια Σύρια από τον καταυλισμό των προσφύγων στον Πειραιά με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση μεταξύ των αντρών του καταυλισμό και των Αφγανών που παρενόχλησαν. Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός οχτώ ατόμων, ο ένας από τους οποίους μεταφέρθηκε άμεσα στα επείγοντα περιστατικά του EKAB.

    Η ένταση ξεκίνησε από την πύλη Ε-2 επιβατικού σταθμού, σύμφωνα με στοιχεία του Αθηναϊκού Πρακτορείου όταν δύο νεαροί Αφγανοί επιτέθηκαν στην γυναίκα ενός Σύριο μετανάστη, με άγνωστες προθέσεις, με αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό του πληθυσμού του καταυλισμού για την υπεράσπιση της.

    Έπειτα τα επεισόδια συνεχίστηκαν στην πύλη Ε-2, όπου οι δύο αντιμαχόμενες μεριές ξεκίνησαν έναν επεισοδιακό πετροπόλεμο, ενώ αναποδογύρισαν και κάδους απορριμάτων. Επί περίπου τρεις ώρες εκατοντάδες άτομα μάχονταν με ρόπαλα, πέτρες, σίδερα και οποιοδήποτε άλλο υλικό, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικό όπλο στα χέρια τους.

    Στο σημείο αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ, στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά και κλιμακίου των ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος έμειναν στο σημείο όλη τη διάρκεια της νύχτας για προληπτικούς λόγους.



    ΣΧΟΛΙΑ