ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
«Η απόφαση του ECOFIN για το νέο σύμφωνο σταθερότητας – που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ για τη σχετική θετική ρύθμιση για τους τόκους του 2033, αλλά κα την εξαίρεση των αμυντικών δαπανών στον τρόπο υπολογισμού του υπερβολικού ελλείμματος, ένα αίτημα των ελληνικών κυβερνήσεων που για πρώτη φορά γίνεται δεκτό- δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για την πατρίδα μας», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.
Όπως πρόσθεσε: «Και αυτό συνδυάζεται με την αξιολόγηση του Economist που ανακηρύσσει την Ελλάδα χώρα της χρονιάς για το 2023. Προσθέστε την επενδυτική βαθμίδα. Προσθέστε τις θετικές εξελίξεις για τη μείωση της ανεργίας, την αύξηση των επενδύσεων, την αύξηση των εξαγωγών. Η Ελλάδα έχει μπει σε ένα καινούργιο δρόμο και απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τη δουλειά μας, έτσι ώστε η ελληνική οικονομία το 2024 να ανέβει ακόμα πιο ψηλά!».
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Ιστορική μεταρρύθμιση για την Παιδεία το «Ελεύθερο πανεπιστήμιο»
«Βασιλικά» αντικείμενα στο σφυρί από τη σειρά «Το Στέμμα» – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορία του Βρετανικού ζωντανεύει -Το ναυάγιο στην Κέα και η ανέλκυση αντικειμένων
- Βοτανικός: Προς το 2027 η ολοκλήρωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Η νέα ημερομηνία και ο λόγος της καθυστέρησης
- Κωνσταντινούπολη: Αισθητός σεισμός 3,7 Ρίχτερ, χωρίς αναφορές για ζημιές
- Γεωργιάδης: Αν δεν στηρίξει ένας υπουργός Υγείας το δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι τρελός
