• Τράπεζες

    Βαριές απώλειες για MIG και Υγεία μετά τις διαψεύσεις


    Στην πρώτη δεκάδα των μετοχών με τις μεγαλύτερες απώλειες βρέθηκαν στο τέλος της σημερινής χρηματιστηριακής συνεδρίασης τα «χαρτιά» της MIG και του Υγεία, γύρω από τα οποία ορισμένοι παίκτες έχουν στήσει τον τελευταίο καιρό ένα κερδοσκοπικό γαϊτανάκι.

    Η μετοχή της MIG έκλεισε με βαριές απώλειες 6,89%, ενώ η μετοχή του Υγεία βρέθηκε να υποχωρεί κατά 6,17%. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο μετοχές δέχθηκαν ισχυρότερες πιέσεις στην τελική φάση των δημοπρασιών.

    Σημειώνεται ότι νωρίτερα η διοίκηση της MIG, με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι έχει γίνει πολλάκις αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία της ιδίας και τελευταία της θυγατρικής της Υγεία, στα πλαίσια των οποίων υπογράφονται οι συνήθεις συμφωνίες εμπιστευτικότητας (ανταλλαγή πληροφοριών), χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

    Η εταιρία καλεί εκ νέου το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της εταιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ