ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έξοδό της στις αγορές το αμέσως προσεχές διάστημα με εξαετές ομόλογο προετοιμάζει η Τράπεζα Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς έδωσε mandate σε BofA, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan και UBS ως αναδόχους, να διοργανώσουν σειρά παρουσιάσεων στους επενδυτές από σήμερα.
Θα ακολουθήσει η έκδοση εξαετούς ομολόγου, που θα μπορεί να ανακληθεί με το πέρας της πενταετίας (6NC5), αναλόγως με τις συνθήκες στις αγορές.
Οι τίτλοι αναμένεται να λάβουν αξιολόγηση Ba2 και BB- από τις Moody’s και Fitch αντίστοιχα.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζες: Τα business plan Καραβία, Μεγάλου, Ψάλτη, Μυλωνά για τα νέα δάνεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Σπανάκης: Συνεχίζεται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στα ΚΕΠ
- Από την Πρώτη Δημοτικού έως την πρώτη θέση εργασίας – 10 χρόνια Ημέρα Νέων στα Ποσειδώνια
- Εθνική Τράπεζα: 16 χρόνια στήριξης και επιβράβευσης των καινοτόμων επιχειρήσεων μέσα από το Πρόγραμμα NBG Business Seeds
- Alibaba: Προσφέρει $1,5 δισ. για εξαγορά της Pupu – «Μάχη» στην Κίνα για τα online είδη παντοπωλείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.