ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύναψη συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) για τη συμμετοχή στη νέα Δράση Leasing της ΕΤΕπ, συνολικού ύψους €400 εκατ., προχώρησε ο Όμιλος Πειραιώς.
Η αρχική αυτή συμφωνία ύψους €25 εκατ. δίνει τη δυνατότητα στην Τράπεζα Πειραιώς, μέσω της θυγατρικής της Πειραιώς Leasing, να παρέχει χρηματοδοτικές μισθώσεις για εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, με ευνοϊκούς όρους, σε μικρομεσαίες και μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
Η Πειραιώς Leasing, πρώτη εταιρεία του κλάδου, χρηματοδοτεί μέσω Leasing παραγωγικές επενδύσεις για απόκτηση παγίων στοιχείων ενεργητικού, εστιάζοντας στην ικανοποίηση αναγκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με εξωστρεφή προσανατολισμό.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, δίνονται επιπλέον κίνητρα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αναγκαίες θέσεις εργασίας, μέσω της πρωτοβουλίας προώθησης της απασχόλησης των νέων «Jobs for Youth» της ΕΤΕπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.