ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο ότι, σύμφωνα με το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών που ανακοινώθηκε στις 19 Απριλίου 2024 και συμπληρώθηκε από την ανακοίνωση στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, 116,364 συνήθεις μετοχές της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας €0.10 η κάθε μία (με συνολική ονομαστική αξία ύψους €11,636) εξαγοράστηκαν μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου 2024 και 4 Οκτωβρίου 2024 και ακυρώθηκαν μεταξύ 3 Οκτωβρίου 2024 και 9 Οκτωβρίου 2024 σύμφωνα με τον Νόμο περί Εταιρειών του 2014 της Ιρλανδίας.
Μετά την πιο πάνω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται πλέον σε €44,271,839, διαιρούμενο σε 442,718,391 Μετοχές.
Μετά τα παραπάνω, η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 116,364 Μετοχών, οι οποίες ακυρώθηκαν σύμφωνα με το Πρόγραμμα, θα παύσει από τις 11 Οκτωβρίου 2024.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μαζωνάκης: Βρέθηκε στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή και καθάρισαν τον χώρο
- FT: Οι ΗΠΑ όρισαν «ωράριο» στρατιωτικής προστασίας για τα τάνκερ που περνούν από το Ορμούζ
- Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία, τα ζητήματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.