ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 1,45 δις. ευρώ ανήλθαν οι προσφορές για το εξαετές ομόλογο της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ το βιβλίο έκλεισε με απόλυτη επιτυχία.
Οι προσφορές ανήλθαν στα 1,45 δισ. ευρώ με την Πειραιώς να αντλεί 500 εκατ. ευρώ, ενώ η ζήτηση που εκδηλώθηκε είχε ως αποτέλεσμα το επιτόκιο να πέσει στο 5% από την περιοχή του 5,25% που το τοποθετούσαν οι αρχικές σκέψεις για την τιμολόγηση.
Σημειώνεται ότι η έκδοση ωριμάζει στις 16 Απριλίου του 2030, ενώ θα μπορεί να ανακληθεί με το πέρας της πενταετίας (6NC5), αναλόγως με τις συνθήκες στις αγορές.
Ανάδοχοι της έκδοσης είναι οι BofA, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan και UBS.
Οι τίτλοι αναμένεται να λάβουν αξιολόγηση Ba2 και BB- από τις Moody’s και Fitch αντίστοιχα.
Διαβάστε επίσης
Protergia Value Safe Business: Το νέο σταθερό 6μηνο πρόγραμμα για επαγγελματίες
Οι προημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αραγτσί: Οποιαδήποτε ενέργεια ή παρέμβαση θα καθυστερήσει την επαναλειτουργία του Ορμούζ
- Τζάκρη: Δεν συμφωνώ με τη συνέντευξη Γεωργιάδη στον Κασσελάκη – Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ τέτοιο κελεπούρι, απαντά ο Άδωνις
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίζονται με κλιμακοστάσιο οι ένοικοι (βίντεο)
- H διασύνδεση ναυτιλίας και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας «κλειδί» για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.