Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Παγκρήτια Τράπεζα: Στη Thrivest οι μετοχές της Lyktos

Μιχάλης Σάλλας

Μιχάλης Σάλλας

Η Lyktos Participations μεταβίβασε και επίσημα στη Thrivest Holding το σύνολο των μετοχών που είχε στη Παγκρήτια Τράπεζα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος του Ομίλου Lyktos Μιχάλης Σάλλας ευχήθηκε στο νέο Στρατηγικό Επενδυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας καλή επιτυχία στο έργο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υπεγράφη σήμερα διμερής συμφωνία μεταξύ της Lyktos Participations και της Thrivest Holding LTD, βάσει της οποίας η πρώτη μεταβιβάζει στην δεύτερη όλες τις μετοχές που κατείχε στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Έτσι η Lyktos Participations μεταβιβάζει στην Thrivest Holding LTD, 17.762.020 μετοχές που κατείχε στην Παγκρήτια Τράπεζα (ποσοστό συμμετοχής 11,25%).

Ο κ. Μιχάλης Σάλλας Πρόεδρος του Ομίλου Lyktos μετά την υπογραφή της παραπάνω συμφωνίας ευχήθηκε στο νέο Στρατηγικό Επενδυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας καλή επιτυχία στο έργο του.”

Διαβάστε επίσης

Eurobank: Επιβραδύνεται, αλλά παραμένει το brain drain – Το «κλειδί» για την αλλαγή

Flexopack: Στα 151,012 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2022

Πέτρος Τζαννετάκης (Motor Oil): Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα περιθώρια διύλισης και το 2023- Τι θα κάνει με τη Διώρυγα GAS