• Τράπεζες

    Για να αποκτήσουν αξία τα χρήματά σας, μπείτε στον κόσμο της… νέας αποταμίευσης

    • NewsRoom


    Aπό τη μία πλευρά, μηδενικά επιτόκια και αρνητικές αποδόσεις στις καταθέσεις και, από την άλλη, μεταβλητότητα στις αγορές και αδυναμία πρόγνωσης. Για τον παραδοσιακό καταθέτη που είχε συνηθίσει στην αποταμίευση, η λέξη επένδυση φαίνεται ξένη και οι επιλογές μπερδεύουν.

    Για να αποκτήσουν αξία τα χρήματά σας, για εσάς που δεν έχετε γνώση, την εμπειρία και τον χρόνο να παρακολουθείτε τις αγορές και να κάνετε, στον σωστό χρόνο, τις απαιτούμενες κινήσεις, η Τράπεζα Πειραιώς σχεδίασε την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, Υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων Πειραιώς Optimum. Μια σειρά από επενδυτικά χαρτοφυλάκια που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και τη δική σας διάθεση για ρίσκο.

    Αντί να «κάθονται» οι αποταμιεύσεις σας, επαγγελματίες της αγοράς, με διαφάνεια, προσφέρουν με τα Πειραιώς Optimum σε εσάς, τους κλασικούς καταθέτες, μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία εν λευκώ διαχείρισης, την οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν μόνο μεγάλης αξίας χαρτοφυλάκια.

    Ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών καλύπτεται από τα 13 επενδυτικά χαρτοφυλάκια του Πειραιώς Optimum, τα οποία αποτελούνται από προκαθορισμένες συνθέσεις σε Αμοιβαία Κεφάλαια της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ.

    Οι διαθέσιμες επιλογές καλύπτουν όλα τα επενδυτικά προφίλ πελατών (από το πιο Συντηρητικό έως το πιο Επιθετικό), ενώ προσφέρεται η δυνατότητα προσδιορισμού της γεωγραφικής περιοχής που θα επενδυθούν τα κεφάλαια των πελατών, επιλέγοντας από τις εξής 3 κατηγορίες:

      • Greek Focus που επενδύουν στην Ελληνική Αγορά
      • Euro Focus που επενδύουν στην Ευρωπαϊκή Αγορά
      • Global Focus που επενδύουν στις Διεθνείς Αγορές

    Η διαχείριση των χαρτοφυλακίων Πειραιώς Optimum γίνεται, κατόπιν ανάθεσης από την Τράπεζα Πειραιώς, από την Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ.

    Εξειδικευμένα στελέχη αξιολογούν συνεχώς, με πλήρη διαφάνεια, την κατανομή των επενδύσεων κάθε χαρτοφυλακίου και προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διατήρηση των προκαθορισμένων χαρακτηριστικών του.

    Για να αποκτήσουν αξία τα χρήματά σας, μπείτε στον κόσμο της …νέας αποταμίευσης - Πειραιώς Optimum

    Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επενδυτική πρόταση, που προσφέρει:

      • Πρόσβαση σε Υπηρεσίες Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου, ακόμη και με μικρό αρχικό κεφάλαιο
      • Ευρεία διασπορά των επενδύσεων που οδηγεί σε μείωση του επενδυτικού κινδύνου
      • Κάλυψη όλων των επενδυτικών προφίλ (Συντηρητικό, Αμυντικό, Ισορροπημένο, Δυναμικό, Αναπτυξιακό)
      • Πολλαπλές επιλογές ανάλογα με τον γεωγραφικό προσανατολισμό του επενδυτή (Ελλάδα, Ευρώπη ή Διεθνείς Αγορές)
      • Συνεχή και επαγγελματική διαχείριση από τους ειδικούς της Αγοράς
      •  Ρευστότητα, ασφάλεια, διαφάνεια, υπό την προστασία του νομικού και κανονιστικού θεσμικού πλαισίου που διέπει τα Αμοιβαία Κεφάλαια
      • Πρόσβαση σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων με χαμηλότερο κόστος
      • Αφορολόγητες Αποδόσεις

    Για να αποκτήσουν αξία τα χρήματά σας, μπείτε στον κόσμο της …νέας αποταμίευσης - Πειραιώς Optimum

    Με την υποστήριξη των εξειδικευμένων μας στελεχών, των Προσωπικών Συνεργατών, στα καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω της winbank, ο επενδυτής μπορεί να καθορίσει το επενδυτικό του προφίλ, να επιλέξει το χαρτοφυλάκιο Πειραιώς Optimum που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσωπικές ανάγκες και τους επενδυτικούς στόχους που έχει θέσει και το ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ.

    Σημειώσεις αναφορικά με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ

    1) Το Ενημερωτικό Δελτίο, ο Κανονισμός, το έντυπο των Βασικών Πληροφοριών για τους Επενδυτές των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, είναι διαθέσιμα δωρεάν στην ελληνική γλώσσα στην έδρα της εταιρίας διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων «Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.» και στην ιστοσελίδα της www.piraeusaedak.gr.

    2) Για πληροφορίες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής παραπόνου ή καταγγελίας από επενδυτές ή υποψήφιους επενδυτές σε μερίδια των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της «Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.», καθώς και την δυνατότητα προσφυγής στον «Ελληνικό Χρηματοοικονομικό Μεσολαβητή-Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών», μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο www.piraeusaedak.gr.

    .

     



    ΣΧΟΛΙΑ