ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στην έκδοση Senior Preferred ομολόγου, επιδιώκοντας να αντλήσει 500 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για ομόλογο επταετούς διάρκειας με δυνατότητα ανάκλησης μετά την εξαετία (7NC6), το οποίο αναμένεται να λάβει αξιολόγηση Baa1 από τη Moody’s. Η τράπεζα διατηρεί αξιολόγηση Baa1 με σταθερό outlook από τη Moody’s, BBB- με σταθερό outlook από την S&P και BBB- με θετικές προοπτικές από τη Fitch.
Το επιτόκιο τοποθετείται περίπου στις 110 μονάδες βάσης πάνω από το mid swap, σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις της αγοράς.
Η Εθνική σημειώνει ότι τα αντληθέντα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για γενικούς εταιρικούς σκοπούς.
Συνδιαχειριστές της έκδοσης είναι οι Commerzbank, Credit Agricole CIB, Goldman Sachs Bank Europe SE, Jefferies, J.P. Morgan (B&D) και Morgan Stanley.
Διαβάστε επίσης
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξέρουμε πώς θα δημιουργήσεις την τουριστική επιχείρηση που ονειρεύεσαι μέσω δράσης του ΕΣΠΑ 2021-2027
- Espresso Yourself: Μια δημιουργική pop-up εμπειρία στο NYX Esperia Palace για την Ημέρα του Espresso
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 13,4% του γενικού δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Σεπτέμβριο
- Neptune Lines (Μελίνα Τραυλού): Καθέλκυση του Neptune Piraeus και τοποθέτηση καρίνας σε δεύτερο νεότευκτο (φωτογραφίες)