• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Έως και 70.000 οι συνεπείς δανειολήπτες που επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης

    • Της Ευγενίας Τζώρτζη
    Εθνική Τράπεζα: Στις 30 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση - Τα θέματα

    Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής Τράπεζας


    Περί τους 60.000 – 70.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων αφορά το πρόγραμμα ανταμοιβής των συνεπών δανειοληπτών της Εθνικής Τράπεζας, τo πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης που ανακοινώνει ελληνική τράπεζα.

    Μέσω του προγράμματος θα ανταμείβονται όσοι πληρώνουν μέχρι σήμερα χωρίς καθυστέρηση τη μηνιαία δόση του στεγαστικού τους δανείου και προϋπόθεση είναι οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια να είναι ενήμεροι για όλο το χρονικό αυτό διάστημα από την υπογραφή της δανειακής σχέσης με την τράπεζα μέχρι σήμερα.

    Διευκρινίζεται ότι στο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών της ΕΤΕ, δεν θα μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν ρυθμίσει το δάνειό τους ακόμα και αν η πληρωμή των δόσεων γίνεται χωρίς καθυστέρηση, καθώς κάτι τέτοιο θα διεύρυνε κατά πολύ τους δυνητικούς δικαιούχους, καθιστώντας το κόστος δυσβάσταχτο για την τράπεζα.

    Όπως ανακοίνωσε η ΕΤΕ oι συνεπείς δανειολήπτες αυτοί θα ανταμείβονται με τους εξής τρόπους:

    • Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων που πληρώνουν σε ετήσια βάση. Η επιστροφή αυτή θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αφορά στο έτος που πέρασε.
    • Επιβράβευση 2% επιπλέον όφελος στις καθημερινές συναλλαγές τους μέσω του προγράμματος go4more σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους σουπερμάρκετ και των πρατηρίων καυσίμων. Το ποσοστό αυτό θα μεταφράζεται σε πόντους που θα αποδίδονται επίσης απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους για το προηγούμενο έτος.
    • Επιπρόσθετα, οι πελάτες που πληρώνουν τη μηνιαία δόση του δανείου τους κερδίζουν μέσω του προγράμματος go4more, επιπλέον πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώνουν στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ