• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: 14ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας για Startups

    • NewsRoom


    Στελέχη του Softweb με χρόνια εμπειρίας ως μέντορες και γνωρίζοντας απόλυτα το θεσμό NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, καλούν όλους τους επιχειρηματίες με όραμα και τις δυναμικές startups να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας.

    Η Τράπεζα καλεί τους επιχειρηματίες να κερδίσουν προβολή στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό τύπο. Ο διαγωνισμός τους δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές τους ιδέες σε ένα διαφορετικό κοινό επενδυτών, συμβούλων και ειδικών του κλάδου.

    Καθοδήγηση ειδικών:

    Το δίκτυο καθοδήγησης περιλαμβάνει έμπειρους επαγγελματίες και ηγέτες διαφόρων κλάδων που είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξατομικευμένη καθοδήγηση για να διαχειριστούν τις προκλήσεις και να βελτιώσουν τη στρατηγική της επιχείρησής τους.

    “Τροφοδότηση” ιδέας:

    Οι επιχειρηματίες εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση που απαιτείται για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

    Ο διαγωνισμός προσφέρει ουσιαστική οικονομική υποστήριξη, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν τις καινοτόμες ιδέες τους στην αγορά και να δημιουργήσουν πραγματικό αντίκτυπο.

    Επέκταση δικτύου:

    Οι επιχειρηματίες συνδέονται με πρωτοπόρους συναδέλφους και ενδιαφερομένους, δημιουργώντας ένα γόνιμο έδαφος για συνεργασίες που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν το μέλλον της επιχείρησής τους.

    Αναγνώριση και βραβεία:

    Έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία κύρους που αναδεικνύουν τα επιτεύγματά τους και αποτελούν ένα σκαλοπάτι για το ταξίδι τους προς την κορυφή.

    Η προθεσμία λήξης συμμετοχής πλησιάζει – Οι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 4 Οκτωβρίου 2023.

    Δήλωση συμμετοχής εδώ

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

    Διαβάστε επίσης: 

    Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετέχει στο ταμείο «DeLFI GF» για την ενίσχυση των καινοτόμων ΜμΕ

    Optima bank: Στήριξη σε επιχειρήσεις με συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «DeLFI GF» της HDB

    Eurobank: Αποκτά επιπλέον ποσοστό 7,2% στην Ελληνική Τράπεζα έναντι 69,8 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ