• Τράπεζες

    Επιβεβαίωση mononews: «Η επιλογή Μακέδου σηματοδοτεί την δέσμευση των βασικών μετοχών στην πορεία ανάκαμψης»

    Κώστας Μακέδος, πρόεδρος της Attica Bank


    Στην πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του mononews αναφορικά με τις διοικητικές αλλαγές στην Attica Bank προχωρούν κύκλοι της τράπεζας, επισημαίνοντας την στήριξη των βασικών μετόχων της στα πρόσωπα των κκ. Μακέδου κα Τσαγκαρόπολου και τον ρόλο τους στην επανάκαμψη της.

    Όπως αναφέρουν οι κύκλοι της τράπεζας, «η ανάληψη της θέσης του προέδρου του Δ.Σ της Attica Βank από τον πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Mακέδο και της θέσης του αντιπροέδρου από τον Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ. Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, είναι κινήσεις που σηματοδοτούν την επανάκαμψη στη διοίκηση και την ισχυρή δέσμευση των βασικών μετοχών της Attica Bank, να στηρίξουν και να επιταχύνουν την πορεία ανάκαμψης της Τράπεζας».

    «Η διοίκηση της Attica Bank, παρά το δυσμενές περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία, συνεχίζει με συνέπεια να υλοποιεί τον τριετή στρατηγικό της σχεδιασμό, προκειμένου η τράπεζα να εξυγιανθεί πλήρως και να τεθεί σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης προς όφελος των πελατών της, των μετόχων της και της ελληνικής οικονομίας», καταλήγουν οι κύκλοι της Attica Bank.



    ΣΧΟΛΙΑ