ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό της Σάμου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη της θα απέχουν μέχρι το τέλος του χρόνου από οποιαδήποτε νομική ενέργεια που αφορά οφειλές επιχειρήσεων και ιδιωτών του νησιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Τραπεζών:
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες, ανακοινώνει ότι τα μέλη της θα απέχουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020 από οποιαδήποτε νομική ενέργεια που αφορά οφειλές επιχειρήσεων και ιδιωτών εγκατεστημένων στην Σάμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη