• Τράπεζες

    Ελένη Βρεττού (Τράπεζα Πειραιώς) σε επιχειρηματίες: Ελάτε με ρεαλιστικά business plan και θα σας στηρίξουμε

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    ελενη-βρεττου

    Ελένη Βρεττού. Τράπεζα Πειραιώς


    «Ελάτε με ρεαλιστικά business plan, με συντηρητικές προβλέψεις και θα σας στηρίξουμε μέσα σε αυτήν την λαίλαπα, είμαστε συνεργάτες και όχι αντίπαλοι».

    Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε σε επιχειρηματίες, πριν από λίγο, η κ. Ελένη Βρεττού, ανώτερη γενική διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς, σε διαδικτυακή συζήτηση  του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, με θέμα τη σχέση επιχειρήσεων και τραπεζών.

    Η κ. Βρεττού απηύθυνε έκκληση στους επιχειρηματίες λέγοντας: «Ελάτε να μιλήσετε μαζί μας, δείτε μας ως σύμβουλο και όχι ως αντίπαλο ή ως ΑΤΜ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιβιώσετε στη νέα εποχή. Πρέπει να έχουμε έναν ειλικρινή διάλογο και να είστε ρεαλιστές, δεν χρειάζονται μεγαλεπήβολα σχέδια που μπορεί να διαψευσθούν  αλλά  ρεαλισμός».

    Οι τράπεζες είναι ο συνεργάτης σας για χρηματοοικονομικές συμβουλές, για το πώς λειτουργούν άλλες επιχειρήσεις, για να σας βοηθήσουν στη σωστή διαχείριση των κεφαλαίων κίνησης, τόνισε.

    Η κ. Βρεττού σημείωσε πως θα πρέπει να απομονωθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές -που αμαυρώνουν την εικόνα των επιχειρήσεων-, ενώ έκανε αναφορά και στην έμφαση που θα πρέπει να δώσουν οι επιχειρήσεις στην αειφόρο ανάπτυξη υιοθετώντας τα σχετικά κριτήρια.

    Διαβάστε ακόμα: 

    Κτήμα Λαζαρίδη: «Έδωσε τα χέρια» με την Πειραιώς για ΚΟΔ ύψους €2 εκατ.

    Moody’s: Πιστωτικά θετική για την Τράπεζα Πειραιώς η επικείμενη μετατροπή των CoCos σε μετοχές

    Χρήστος Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά με το Project Future



    ΣΧΟΛΙΑ