ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «παρών» στην ΑΜΚ της Attica Bank έδωσαν ο εφοπλιστής Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο επιχειρηματίας Ευτύχης Βασιλάκης, η SYNDEA, ενώ σε ποσοστό άνω του 75% άσκησαν τα δικαιώματά τους και οι μικρομέτοχοι, με την τελική συμμετοχή από το retail/μικρομετόχους να ανέρχεται στα 18,6 εκατ ευρώ.
Ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας που κατείχε 5,90% στην Παγκρήτια, δεν συμμετείχε στη διαδικασία καθώς είχε πουλήσει το ποσοστό του πριν από την ΑΜΚ.
Επίσης δεν συμμετείχαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, που είχαν εισφέρει 40 εκατ. ευρώ την προηγούμενη ΑΜΚ της Attica Bank (καλύπτοντας την συμμετοχή του ΤΜΕΔΕ).
Σήμερα θα ολοκληρωθεί η κατανομή και η διάθεση τυχόν αδιάθετων νέων μετοχών και των τίτλων κτήσης, διαδικασία στην οποία συμμετέχει και το Fiera Capital, το οποίο έχει δεσμευτεί να εισφέρει στην αύξηση 12 εκατ. ευρώ, αποκτώντας ποσοστό 1,5% στη νέα τράπεζα.
Διαβάστε επίσης:
Βασιλική Λαζαράκου: Επανεξελέγη στο Προεδρείο της Επιτροπής για την Εταιρική Διακυβέρνηση του ΟΟΣΑ
ΣΤΑ.ΣΥ: Ρεκόρ εξαετίας στα έσοδα από εισιτήρια στα 15,6 εκατ. ευρώ
Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς η περιουσία οκτώ AI billionaires ξεπέρασε το ΑΕΠ της Σαουδικής Αραβίας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Είναι ένας θρασύτατος και αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός»
- Λουτράκι: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Παραμένουν οι δυνάμεις στο σημείο
- Υπ. Κοινωνικής Συνοχής: Δεν εξετάζεται επιβολή πλαφόν στα ενοίκια
- Morgan Stanley: Τι έδειξε ο πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν για μετοχές, ομόλογα και χρυσό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.