• Τράπεζες

    Attica Bank: Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο τακτικού εισοδήματος σε συνεργασία με την 3Κ Investment Partners

    • NewsRoom
    Ελένη Βρεττού, CEO της Attica Bank

    Ελένη Βρεττού, CEO της Attica Bank


    Η Attica Bank ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της με την 3K Investment Partners, στο τομέα της δημιουργίας και διάθεσης σύγχρονων και αξιόπιστων επενδυτικών λύσεων.

    Η συνεργασία ξεκινάει με την έκδοση του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου «3Κ/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό», εξαετούς χρονικής διάρκειας και ετήσιας καταβολής «μερίσματος».

    Το νέο Α/Κ προσφέρει τη δυνατότητα στους επενδυτές να τοποθετηθούν σε ελληνικά και διεθνή εταιρικά και κρατικά ομόλογα, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη της δημιουργίας τακτικού ετήσιου εισοδήματος, με υψηλότερη απόδοση από αυτή των κλασικών προθεσμιακών καταθέσεων.

    Η εκτιμώμενη ετησιοποιημένη μερισματική απόδοσή του νέου Αμοιβαίου είναι της τάξεως του 3,5% για το 2024, καθώς και για την περίοδο από τη έναρξη λειτουργίας του έως το τέλος του 2023, ενώ η Attica Bank παρέχει τη δυνατότητα συνδυαστικής επένδυσης σε προθεσμιακή κατάθεση της Τράπεζας με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

    Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι υπό τη διαχείριση της 3K Investment Partners, η οποία διακρίνεται για την ανεξαρτησία της και τη συνετή διαχείριση Α/Κ.

    Η περίοδος συμμετοχών θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου 2023, στα καταστήματα της Attica Bank και στην 3K Investment Partners.

    Μέσω του «3Κ/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό», η Attica Bank ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών επιλογών που διαθέτει στους πελάτες της, σε συνδυασμό με την επενδυτική τεχνογνωσία της 3K Investment Partners, συνεισφέροντας στη δυνατότητα αποδοτικότερης αξιοποίησης της περιουσίας τους.

    Διαβάστε επίσης: 

    Αποκλειστικό: Τι συζήτησε η Εθνική Τράπεζα με τους επενδυτές της Goldman Sachs στο 11ο Συμπόσιο CEEMEA Financials

    ΤτΕ: Δάνεια άνω των €71 δισ. διαχειρίζονται οι servicers



    ΣΧΟΛΙΑ