ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν από λίγους μήνες η διοίκηση του γαλλικού χρηματιστήριου ανέστειλε την διαπραγμάτευση της ALCATEL εν μέσω φημών για συγχώνευση με την ελληνική εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
Μόλις δόθηκαν οι απαντήσεις, η μετοχή της ALCATEL επανήλθε και ξεκίνησε η διαπραγμάτευση στο Γαλλικό Χρηματιστήριο.
Στην Ελλάδα η μετοχή της Αlpha Βank βυθίζεται στο -25% εν μέσω φημών για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Έως τώρα η διοίκηση Ψάλτη δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς οφείλει άμεσα να αναστείλει την διαπραγμάτευση της μετοχής και να θέσει ερώτημα στην διοίκηση Ψάλτη εάν ισχύουν οι φήμες η όχι.
Εάν δεν υπάρχει θέμα ΑΜΚ και δοθούν απαντήσεις μετά την λήξη της διαπραγμάτευσης, τότε η μετοχή τη Δευτέρα θα πάει στο +20%.
Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες μέτοχοι που πουλάνε σήμερα, θα έχουν απωλέσει μεγάλο μέρος της περιουσίας τους.
Άρα οι ευθύνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι τεράστιες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $104 το Brent με το βλέμμα στο Χαργκ – Νευρικότητα στις ασιατικές αγορές
- WSJ: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει συνασπισμό χωρών για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Απειλεί το ΝΑΤΟ ότι κινδυνεύει να έχει «πολύ κακό» μέλλον αν τα μέλη του δεν βοηθήσουν τις ΗΠΑ να ανοίξουν το στενό του Ορμούζ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.