• Top Stories

    Ζουράρις: Δεν ψηφίζω την Συμφωνία των Πρεσπών

    • NewsRoom


    Κατηγορηματικός ότι δεν θα ψηφίζει την Συμφωνία των Πρεσπών ήταν σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο βουλευτές Κώστας Ζουράρις. Σε ερώτηση γιατί παρείχε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, απάντηση ότι «η κυβέρνηση δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρωθυπουργός είχε πει ότι θα ψηφιστούν τα μεγάλα νομοσχέδια για τον κοινωνικό και φιλολαϊκό χαρακτήρα».

    Στην παρατήρηση ότι η στάση του έχει μια αντίθεση, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τον όρο «συναμφότερον». Εξηγώντας τι εννοεί, είπε: «Έκρινα την συνολική προσπάθεια, για να γυρίσουμε σε μια αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, γι’ αυτό έπρεπε να ψηφιστεί η κυβέρνηση και ένα από αυτά ήταν το αρνητικό της Συμφωνίας των Πρεσπών».

    Υποστήριξε, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα 104,6, ότι αν και για τον ίδιο «δεν είναι πολιτικά ορθό να περάσει καμία συμφωνία», εντούτοις «νομικο-πολιτικό-κομματικά είναι απολύτως νόμιμο» να περάσει με 120 ψήφους, γιατί «έχεις 17 κυβερνήσεις στην ΕΕ που είναι μειοψηφίας».

    Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «δεν θα πήγαινα στο συλλαλητήριο (σ.σ. για τη Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα) γιατί υπάρχει μια συνομοταξία ακροδεξιών εκεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζουράρις: «Πλήρης και διαρκής η στήριξή μου στην κυβέρνηση», αλλά «σακατεύει τη Μακεδονία»!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζουράρις: Κάτι τρέχει στα γύφτικα…



    ΣΧΟΛΙΑ