• Top Stories

    Ζουράρις: Κάτι τρέχει στα γύφτικα…

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στη Βουλή, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015. Πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές του Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


    «Εγώ, που είμαι αριστερός, δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις σε τηλεοπτική συνέντευξη λίγα λεπτά πριν από την έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου.

    Σε ερώτηση των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1 εάν η κυβερνητική συμμαχία θα παραμείνει αρραγής απάντησε: «Ιδέα δεν έχω».

    Μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι έχει από το 2001 που ζητεί δημοψήφισμα, υπογράμμισε ότι η σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο «Μακεδονία» του «γυρνά τα άντερα» και δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

    Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, «δεν πέφτει έτσι μία κυβέρνηση. Διότι, για να πέσει πρέπει να μην πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης».

    «Βεβαίως έχει πιθανότητα να εξαντλήσει τη θητεία της η κυβέρνηση» είπε, τονίζοντας ότι «εγώ, που είμαι αριστερός, δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση».

    «Δεν είναι ασύμβατο να διαφωνώ ριζικά με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ούτε με μία συγκεκριμένη πράξη να ικανοποιήσω τη Νέα Δημοκρατία» συμπλήρωσε.

    Σχετικά με την πολιτική φθορά που προκαλεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες το Σκοπιανό και την πιθανότητα να μην είναι το κόμμα στην επόμενη Βουλή, σχολίασε: «Κάτι τρέχει στα γύφτικα, αν δεν είμαστε στη Βουλή» και είπε πως «το ουσιώδες είναι το όνομα, διότι η συγκεκριμένη συμφωνία του Τσίπρα με τους Σκοπιανούς είναι καλή, υπό τις παρούσες συνθήκες της χρεοκοπημένης Ελλάδας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπό την πίεση Καμμένου το Μαξίμου ανοίγει παράθυρο για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με 180

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καμμένου: Εκλογές ή δημοψήφισμα, αν φτάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή



    ΣΧΟΛΙΑ