ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετάνιωσαν τα δύο ανήλικα αδέλφια και ζητούν συγγνώμη αλλά… προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη στην Ομόνοια γι’ αυτό τον γρονθοκόπησαν και τον κλώτσησαν με απίστευτη βαρβαρότητα.
Αυτή φέρεται να είναι η θέση του 17χρονου και του 15χρονου για τη σοκαριστική επίθεση, έτσι όπως τη μετέφεραν στους δημοσιογράφους οι δικηγόροι τους.
Μετά την κακουργηματική δίωξη που τους ασκήθηκε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οι ανήλικοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στην ανακρίτρια την Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατηθούν.
Ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για τα πλημμελήματα της παράβασης καθήκοντος και της υπόθαλψης εγκληματία αφέθηκε ελεύθερος. Ο συνήγορος του δήλωσε ότι αρνείται τις κατηγορίες.
Διαβάστε επίσης:
Δίκη ΣτΕ για συντάξεις και δώρα: Ο κορωνοϊός, οι φρεγάτες και η εξαπάτηση των συνταξιούχων
Απόφαση ΣτΕ: Ακυρώθηκε η μεταφορά του καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Έτοιμος για «ενεργειακή εκεχειρία» με τη Ρωσία – Ανοιχτός σε τριμερή με Τραμπ και Πούτιν
- Wall Street: Πιέσεις σε Dow Jones και S&P 500 από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο – Σε νέο ρεκόρ έκλεισε ο Nasdaq
- Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία και βάζω και στοίχημα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο συγκυβέρνηση με Βελόπουλο
- Κομισιόν: Σχέδιο για υποχρεωτικές μειώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε περίπτωση κρίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.