• Κοινωνία

    Βοήθημα 500 ευρώ σε όποιο μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης αποκτά 4ο παιδί

    βοηθημα


    Ένα συμπληρωματικό βοήθημα αποφάσισε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με σκοπό να δώσει μια μικρή οικονομική ανάσα στα μέλη, τα οποία αποκτούν το τέταρτο παιδί τους.

    Το Δ.Σ της Ένωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου και, μετά από εισήγηση του Προέδρου, ψηφίστηκε ομόφωνα η καταβολή εφάπαξ βοηθήματος στα μέλη, τα οποία φέρνουν στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους.

    Το βοήθημα αυτό θα φτάνει τα 500 ευρώ και αφορά σε όσους αποκτήσουν τέταρτο παιδί από τη χθεσινή ημέρα, 19-03-2019, και στο εξής.

    Το βοήθημα, όπως είναι φυσικό, δε θα αφορά μόνο στον ερχομό του τέταρτου παιδιού, αλλά και στα παιδιά που ακολουθούν αυτού. Πιο συγκεκριμένα, το βοήθημα θα δίνεται και για το πέμπτο παιδί και ούτω καθεξής.

    Η απόφαση της Ένωσης ξεκαθαρίζει ότι, σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι μέλη της Ένωσης, το εφάπαξ βοήθημα παραμένει στα 500 ευρώ.

    Η Ένωση θέλησε να επικοινωνήσει, στη σχετική ανακοίνωσή της, ότι «στηρίζει εμπράκτως το θεσμό της οικογένειας και τους πολύτεκνους συναδέλφους, σε μία εποχή που η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει την Χώρα μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα στέγασης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΑΕΔ: Βοήθημα ανεργίας σε ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ-τέως ΕΤΑΑ – Οι δικαιούχοι και οι όροι



    ΣΧΟΛΙΑ