• sports

    BBC: Νεκρός ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ από την συντριβή ελικοπτέρου

    • NewsRoom


    Νεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC,  ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας με την Γουέστ Χαμ, στο πάρκινγκ του σταδίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

    Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς έγραψε στον λογαριασμό στο twitter ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

    Συγκεκριμένα, γράφει: «Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

    Σε επόμενο tweet του ο δημοσιογράφος τονίζει πως είναι εικασίες όσα αναφέρονται για τραυματίες από το ατύχημα, αφού ούτε η King Power έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.



    ΣΧΟΛΙΑ