• Top Stories

    Trump εναντίον Clinton: Είναι μία εντελώς ανισόρροπη, επικίνδυνη ψεύτρα


    Σκληρή επίθεση κατά της αντιπάλου του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Hillary Clinton, εξαπέλυσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Donald Trump, χαρακτηρίζοντάς την «διανοητικά ασταθή», «επικίνδυνη ψεύτρα» και «εντελώς ανισόρροπο άτομο», μιλώντας σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο New Hampshire.

    Η επίθεση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής των Ρεπουμπλικανών να «χτυπούν» τη Hillary Clinton στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό της από τους Αμερικανούς πολίτες, με αιχμή το σκάνδαλο της χρήσης του ιδιωτικού της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών.

    Αν και στη Hillary Clinton δεν έχει ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση αυτή, ο διευθυντής του FBI την κατηγόρησε στις αρχές Ιουλίου ότι επέδειξε «σοβαρή αμέλεια», καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούσε τον επίσημο server του υπουργείου για τις επικοινωνίες της.

    Η Clinton έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις γιατί σε μια συνέντευξή της υποστήριξε ότι ο διευθυντής του FBI δήλωσε πως εκείνη είχε πει την αλήθεια στην υπόθεση αυτή. Την Παρασκευή προσπάθησε να ανασκευάσει λέγοντας ότι «μάλλον βραχυκύκλωσε».

    Ο Trump εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία για να εξαπολύσει ευθεία επίθεση εναντίον της. Το Σάββατο η ομάδα του ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα σποτάκι στο οποίο η Κλίντον αποκαλείται «Χίλαρι, το ρομπότ» και από το στόμα της βγαίνουν σπινθήρες. «Η Χίλαρι το ρομπότ έχει αρχίσει να διαλύεται;», ρωτά η λεζάντα.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/germanos-ikonomologos-protini-kratikopiisi-tis-deutsche-bank-se-periptosi-anagkis/66267



    ΣΧΟΛΙΑ