ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρόμος επικρατεί στο Μενίδι από έκρηξη σε ΑΤΜ που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης της οποίας την δυναμική οι κάτοικοι παρομοιάζουν με “σεισμό”. Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα αναλήψεων λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί. Παρά την ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα της τράπεζας οι δράστες φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να “ανοίξουν” το ΑΤΜ και να πάρουν τα χρήματα.
Η συγκεκριμένη επίθεση συγκαταλέγεται ως μία ακόμη στη λίστα των εκρήξεων σε ΑΤΜ που σημειώνονται πυκνά συχνά το τελευταίο διάστημα προκαλώντας πονοκέφαλο στις αρχές. Σημειώνεται δε πως στην εν λόγο περιοχή είχε γίνει ξανά προσπάθεια από εγκληματίες να ανατινάξουν ΑΤΜ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρός από έκρηξη σε βιομηχανία ψυγείων στο Βόλο – Φόβοι και για άλλα θύματα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 59χρονος σε ΑΤΜ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα – Απόπειρα και στο Μενίδι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας για ναυτιλία και ενεργειακή μετάβαση: «Χρειάζονται ρεαλιστικές λύσεις που να μην επιβαρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες»
- Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία έως σήμερα για δηλώσεις στην πλατφόρμα – Στις 29 Μαΐου η δεύτερη δόση
- Παπαθανάσης: Χρηματοδότηση 70 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων στο πλαίσιο του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 31/5 στις αιτήσεις για παραχώρηση αιγιαλού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.