• Κοινωνία

    Τροχαίο-σοκ με ένα νεκρό στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα

    • NewsRoom
    Εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Ιωνία


    Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού.

    Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο την ώρα που βρισκόταν πάνω στη λεωφόρο Κύμης και μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία έπεσε από τη γέφυρα και βρέθηκε στη λεωφόρο Καποδιστρίου που περνάει ακριβώς από κάτω.

    Από τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο κενό, ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους δύο επιβαίνοντες, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο δεύτερος άνδρας.

    Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, ενώ παράλληλα άνδρες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο άνδρες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο

    Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί κινούνταν πάνω στη λεωφόρο Κύμης και πολύ πιθανό ο οδηγός να επιχείρησε να βγει από την έξοδο στον παράδρομο της Καποδιστρίου στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, όταν για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εκ των δύο νεαρών.

    Δείτε το βίντεο από το MEGA:

    Διαβάστε επίσης:

    Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Κύθηρα

    Τα δρομολόγια των πλοίων των Μινωϊκών Γραμμών λόγω της απεργίας της ΠΝΟ την Πρωτομαγιά

    Επιδότηση καυσίμων: Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις για το Fuel Pass



    ΣΧΟΛΙΑ