ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό τέλος είχε ένας 52χρονος άνδρας, καθώς ανασύρθηκε νεκρός, έπειτα από πτώση σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Πέραμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει.
Ο 52χρονος άντρας εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.
Εκτιμάται πως ο θάνατος του 52χρονου άνδρα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζεται η επέλαση του «Φοίβου» με καταιγίδες, χιόνια και σκόνη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ανδρέας Κιντής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλπεις: Αεροπορική τραγωδία με τέσσερις νεκρούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεύτερη ναύλωση του δεξαμενόπλοιου AMETHYST με ημερήσιο έσοδο 175.000 δολαρίων
- Χρυσός: Ανάκαμψη πάνω από τα 3.900 δολάρια μετά τη βουτιά σε χαμηλό έτους
- Σωσίβιο από τη ΔΕΗ: Το φθηνότερο πράσινο …είναι το νέο μπλε στα 13 λεπτά- Στα 312 ευρώ σήμερα η χονδρεμπορική
- Μίλαν και Ίντερ: Συμφωνία 650 εκατ. ευρώ με την Generali για νέο γήπεδο αξίας 2,3 δισ. ευρώ που αλλάζει το Μιλάνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.