Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ανείπωτος θρήνος ξανά στην οικογένεια και του Εμιλιάνο Σάλα, καθώς τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, έφυγε χθες από τη ζωή και ο πατέρας του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο πατέρας του, Οράσιο, πέθανε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 58 ετών. Ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα φαίνεται ότι δεν άντεξε τον χαμό του γιου του και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια θλίψη: Νεκρός και επίσημα ο Εμιλιάνο Σάλα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκε σορός στο αεροσκάφος όπου επέβαινε ο Σάλα – Εικόνες σοκ από το βυθό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντοπίστηκε το αεροπλάνο που επέβαινε ο Σάλα – Nεκροί θεωρούνται ποδοσφαιριστής και πιλότος (pics & video)