ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη Αγγελικής Πέτρου, από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από τον σύντροφό της στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.
Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς συνεχίζονται οι προανακριτικές διαδικασίες.
Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.
Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης – Τη σκότωσε γιατί δεν ενέκρινε το δεσμό της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ενέκρινε νέα πρότυπα οικονομίας καυσίμων – «Χαμηλότερες τιμές για ένα νέο, ασφαλές αυτοκίνητο»
- Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε από μια λαοθάλασσα θαυμαστών στο ΟΑΚΑ – «Έχω άγχος, εσείς δεν θα είχατε;»
- ΗΠΑ: Εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω ασυνήθιστης για την εποχή κακοκαιρίας στα βορειοανατολικά
- ΟΗΕ: Πρώτη συνάντηση ΥΠΕΞ Ρωσίας-Γερμανίας από το 2022 – Συνομιλίες Λαβρόφ-Βάντεφουλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.