ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε εκατοντάδες εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το αεροδρόμιο αυτό, αναμένεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με ένα ηγετικό στέλεχος μιας ένωσης εργαζομένων.
Οι διαμαρτυρίες προκλήθηκαν μετά από ένα ατύχημα που έγινε χθες με λεωφορείο κι από το οποίο τραυματίστηκαν 17 εργαζόμενοι, δήλωσε ο Οζγκούρ Καραμπουλούτ, γενικός διευθυντής της ένωσης (Dev Yapi-Is).
Στην διαδήλωση έλαβαν μέρος χιλιάδες εργαζομένων, ενώ από την άλλη μεριά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή της δίνει η νεαρή γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ζήτηση για φθηνότερα δολάρια στην Τουρκία δείχνει το δύσκολο δρόμο της λίρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΗΠΑ: Δύο γυναίκες και ένα μωρό τα πρώτα θύματα του τυφώνα Φλόρενς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Ώρα για αποφάσεις με ειδική πλειοψηφία στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ
- Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: Η συνεργασία με το Ισραήλ έχει ειρηνικό σκοπό και δεν στρέφεται κατά τρίτων
- ΗΠΑ: Προειδοποίηση για αποκλεισμό του Κόλπου του Ομάν και της Αραβικής Θάλασσας
- Η συμφωνία Paramount – Warner αναμένεται να βρεθεί στο μικροσκόπιο των βρετανικών αρχών ανταγωνισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.