• Κοινωνία

    Μάχη για τη ζωή της δίνει η νεαρή γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

    • NewsRoom
    νοσοκομειακοί γιατροί


    Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας η νεαρή κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα κακοποιήθηκε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες την παράτησαν στο σημείο όπου βρέθηκε. Τη γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος πιστοποίησε πως φέρει ίχνη βιασμού (φύσει και παραφύσει).

     Αναζητούν την ταυτότητά της

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι 20– 30 χρόνων. Μάλιστα, η αστυνομία έκανε έλεγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.

    Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να αποκτήσει στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητά υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε.

    Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν είχε πάνω της κάτι που να αποδεικνύει ποια είναι. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει ενώ δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στο Ζεφύρι: Βίασαν γυναίκα και την πέταξαν στο δρόμο



    ΣΧΟΛΙΑ