• Κοινωνία

    Τραγωδία στο ΚΑΤ – Ένας νεκρός από φωτιά

    • NewsRoom
    πυρκαγιά

    Φωτογραφία αρχείου


    Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Το νοσοκομειακό ίδρυμα εξέδωσε στις 15.00 ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το θύμα ήταν 53 ετών και δεν μπορούσε να περπατήσει. Η φωτιά σύμφωνα με την ενημέρωση, εκδηλώθηκε στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.

    Για το περιστατικό διενεργείται ΕΔΕ από το νοσοκομείο, ενώ την προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

    «Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φαίδων Γεωργίτσης: Το «τελευταίο χειροκρότημα» στον μεγάλο γόη του ελληνικού σινεμά (video,pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαφιόζικο χτύπημα στην Γλυφάδα: Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία – Υπάρχει σύνδεση με την δολοφονία Μακρή;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρό επεισόδιο στο «Αθηνών Αρένα»: Ο Αλ. Κούγιας επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο!



    ΣΧΟΛΙΑ