ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» στο οποίο τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.
Ο ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».
Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βατίδου – Κούγιας: Νέα επεισόδια ανάμεσα σ’ εκείνους που αγαπήθηκαν πολύ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κούγιας μαινόμενος: Τα παιδιά μου είναι σοβαρά, να κλείσει τώρα το θέμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα 1% για τον Dow Jones και επιστροφή πάνω από τις 52.000 μονάδες – Υστέρησαν οι μετοχές τεχνολογίας
- Πετρέλαιο: Πτωτικό κλείσιμο με φόντο τις συνομιλίες ΗΠΑ- Ιράν και την ένταση στον Κόλπο
- Κωστής Χατζηδάκης: Το «τουρκολιβυκό μνημόνιο» δεν αναιρεί τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών
- Γουίτκοφ: Στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.