Έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο 52χρονος επιχειρηματίας, που έπεσε θύμα ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό πέθανε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.
Πώς έγινε η αιματηρή ληστεία
Λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα δύο ληστές, παραβιάζοντας την πόρτα. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγό του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε τα μάτια του, είδε μπροστά του τους δύο ληστές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελλάδα προστατεύει τους πραξικοπηματίες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο όμιλος Στασινόπουλου πήρε δάνεια για την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ από ξένη και όχι από ελληνική τράπεζα (και δη από την Alpha Bank που ήταν παραδοσιακός σύμμαχος)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουξεμβούργο κατά στην ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ: Έχουμε κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε
- Mini Countryman Ε: Με αυτονομία 500km
- Βιολάντα: Ποιος έχει την ευθύνη των ελέγχων, τι ισχύει με την επιθεώρηση εργασίας και τις αυθαιρεσίες
- Αρχηγός ιρανικού στρατού: «Έτοιμοι να δώσουμε συντριπτική απάντηση στις απειλές των ΗΠΑ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.