ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο διατάσσει τη Διοίκηση «μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της αίτησης ακύρωσης να μην χορηγήσει ταξιδιωτικά έγγραφα, να ορίσει ως τόπο διαμονής του συγκεκριμένη μη δημοσιοποιούμενη διεύθυνση και να επιβάλλει την υποχρέωση ο Τούρκος να εμφανίζεται καθημερινά στο ΑΤ διαμονής του.
Επιπλέον ζητά την προστασία του στρατιωτικού. Όπως αναφέρεται στην απόφαση: «Νοείται ότι η διοίκηση οφείλει να λάβει κάθε αναγκαίο και πρόσφορο μέτρο με σκοπό την αποτελεσματική επιτήρηση και προστασία του Τούρκου με την προϋπόθεση ότι τα μέτρα δεν θα ισοδυναμούν με κατά ουσία κράτηση αυτού.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ: H Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία διεκδικώντας την ιδιοκτησία νησιών στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΝΑΤΟ «νίπτει τας χείρας του»: Να τα βρουν σε πνεύμα καλής γειτονίας Ελλάδα-Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Στο 1,9% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2026 – «Καμπανάκι» για πληθωρισμό από την ενεργειακή κρίση
- Προβλήματα και καθυστερήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων
- Χατζηδάκης: Τρίτη στην ευρωζώνη ως προς το ύψος των ενισχύσεων για την ενεργειακή κρίση η Ελλάδα
- Θεοδωρικάκος: Η Ευρώπη δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα – Η πρόταση Μητσοτάκη στην ΕΕ πρέπει να γίνει αποδεκτή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.