ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) μετά από απειλή για βόμβα.
Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε και δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.
Οι δυνάμεις των ΤΕΕΜ πραγματοποίησαν ελέγχους στους χώρους της αίθουσας τελετών και πέριξ του Πανεπιστημίου, αλλά δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, όπως αναφέρουν πληροφορίες του GRTimes.
Ο κόσμος επιστρέφει σταδιακά εντός της αίθουσας, όπου πραγματοποιούνταν προγραμματισμένη τελετή απονομής πτυχίων σε αποφοίτους της αγγλικής φιλολογίας.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από το ΑΠΘ για το ιικό φορτίο στα λύματα
Συναγερμός σε κυβέρνηση, ΕΣΥ, αγορά ενόψει Χριστουγέννων
Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες Μπουρούση-Παππά για τα χειρουργεία της Ιωάννας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.