Δύο ακόμη συλλήψεις εμπλεκόμενων στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Οι δύο συλληφθέντες ήταν μεταξύ των έξι των οποίων η εμπλοκή στην επίθεση ταυτοποιήθηκε, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα και αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης.
Συνολικά ο αριθμός των συλληφθέντων τις τελευταίες ώρες ανέρχεται σε έξι, ενώ έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης.
Ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά τη φονική επίθεση αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Διαβάστε επίσης
Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Σεσημασμένοι και οι τέσσερις συλληφθέντες, δέκα τα εντάλματα
Θεοδωρικάκος για συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος για την δολοφονία του Άλκη
Δολοφονία 19χρονου: Έτσι διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος καταζητούμενος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα απάτη με SMS: Δήθεν πρόστιμα και ποινές για υπέρβαση ταχύτητας – Τι συμβουλεύει η ΕΛΑΣ
- PepsiCo: Γιατί μειώνει τιμές έως και 15% σε βασικά προϊόντα στις ΗΠΑ – «Ακούσαμε τους καταναλωτές»
- Γερμανία: Συνελήφθη Έλληνας για σαμποτάζ στο πολεμικό ναυτικό της χώρας
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τον Κύπριο ΥΠΕΞ στην Ουάσινγκτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.