• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου: Σεσημασμένοι και οι τέσσερις συλληφθέντες, δέκα τα εντάλματα

    • NewsRoom
    Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Σεσημασμένοι και οι τέσσερις συλληφθέντες, δέκα τα εντάλματα


    Έντεκα άτομα περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών.

    Εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ένα 24ωρο μετά το φονικό, κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, προχώρησε τις τελευταίες ώρες στην ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση, από τους οποίους ήδη οι τέσσερις συνελήφθησαν σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής.

    Εντάλματα εκδόθηκαν και εις βάρος των υπολοίπων έξι ταυτοποιημένων προσώπων και διεξάγονται αναζητήσεις για τη σύλληψή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα στοιχεία ταυτότητάς τους ούτε για τον βαθμό εμπλοκής τους στη δολοφονία.

    Τρεις Έλληνες κι ένας Αλβανός, περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες, σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ηλικίας 20 έως 23 ετών, ενώ οι τρεις εξ αυτών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, άγνωστο όμως ακόμη για τι είδους αδικήματα.

    Όσον αφορά τους έξι που ανακοινώθηκε ότι ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην ίδια επίθεση και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσά τους περιλαμβάνεται ένας 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία. Πρόκειται για το άτομο που πληροφορίες το τελευταίο 24ωρο ανέφεραν ότι διέφυγε στην πατρίδα του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

    Υπενθυμίζεται ότι στη δικογραφία εκτός από τους δέκα παραπάνω (4 συλληφθέντες και 6 ταυτοποιημένους) περιλαμβάνεται κι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά το φονικό κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

    Διαβάστε επίσης

    Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Τέσσερις νέες συλλήψεις, αναζητούνται άλλοι 6

    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Η φωτογραφία του 23χρονου με τον γιο της γυναίκας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

    Δολοφονία 19χρονου: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 20χρονο κατηγορούμενο που διέφυγε στην Αλβανία



    ΣΧΟΛΙΑ