ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη του επικεφαλής της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι Αστυνομικές Αρχές, μετά και την σχετική εισαγγελική παρέμβαση.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου, αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα», στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργούσαν χωρίς άδεια χώρος λατρείας.
Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 24χρονο άνδρα, δεξί χέρι του επικεφαλής της αίρεσης, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος της εγκατάστασης. Λίγη αργότερα ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη επίσης.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου «Περί Θρησκευτικής Ελευθερίας».
Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Ίλιον: Συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη 3 άτομα που διέρρηξαν σπίτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολωνία: Στους 700 τόνους έφτασαν τα αποθέματα χρυσού της κεντρικής τράπεζας
- Μελάνια Τραμπ: Ζητάει διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
- Στις διαδηλώσεις στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας
- Κ. Χατζηδάκης: Ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τους μισθούς – ΣΒΕ: Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ελληνικής μεταποίησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.