• ΥΓΕΙΑ

    Θάνατος 16χρονης από κορονοϊό στη Θήβα: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

    • NewsRoom


    Ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο θάνατος 16χρονης κοπέλας, η οποία διαγνώσθηκε με κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή και η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σήμερα στο Νοσοκομείο της Θήβας.

    Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου, αναφέρεται ότι η 16χρονη, η οποία διαγνώστηκε την περασμένη Παρασκευή με κορονοϊό, είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά σήμερα και τελικά κατέληξε.

    Για τα ακριβή αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Θήβας:

    «Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

    Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

    Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

    Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

    Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

    Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας
    Χροναίος Κωνσταντίνος»

    Διαβάστε επίσης:

    Αθανάσιος Μαρτίνος: Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο «Σωτηρία»

    Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: «Έκρηξη» κατά 50% στη συγκέντρωση του ιικού φορτίου στα λύματα

    Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροπλάνου



    ΣΧΟΛΙΑ